Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin sahipsiz sokak hayvanlarının öldürülmesinin önünü açan yasa teklifi, Meclis Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.

Gündem

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan AK Partili Bağlar Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tutuklandı.

Gündem

Dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'de iktidarla bağlantısı olan iş adamları, servet sahibi oldu."...

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası döneme hazırlık yaptığı ve yeni parti kuracağı iddia edildi.

Gündem

AK Parti eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, kaleme aldığı yazısında, "FETÖ'nün siyasi ayağıyla hesaplaşılmadı" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "10 bin TL olarak öngörülen en düşük emekli aylık asgari tutarı 12 bin 500'e...

Gündem

AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, tutuklu iş insanı Osman Kavala'yı, cezaevinde ziyaret edeceğini açıkladı.

Gündem

Eski AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Şentepe-Yenimahalle teleferik hattı imar planına aykırı bulundu.

Gündem

İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nden toplam 7 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceği konuşuluyor. Bu isimler arasında İYİ Parti'den Ahmet Ersagun Yücel,...

Gündem

Yöneylem Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı ankete göre sokak köpeklerinin öldürülmesine destek verenler, toplumun sadece yüzde 7'lik bir kesimi.

Gündem

Suç örgütleriyle irtibatlı olduğu iddiaları üzerine paylaşım yapan Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kalkması için TBMM'ye müracaat edeceğini söyledi.

Ekonomi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşlarında yapılacak zammın önümüzdeki hafta başında açıklanabileceğini söyledi.