Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Cem Küçük'ün aktardığına göre, en düşük emekli maaşına Ocak 2025 tarihine kadar bir düzenleme yapılmayacak.

Gündem

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün, 2023 Kasım ayında Sağlık Bakanlığı’na 159 milyon TL’lik kuduz aşısı sattığı ortaya çıktı.

Gündem

Eski Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, 1 milyon lira maaşla Kuzey Marmara Otoyolu işletmesinin CEO'luğuna getirildiği iddia edildi.

Gündem

Erdoğan'ın Suriye lideri Beşşar Esad için "görüşmeye hazırız" mesajı vermesinin ardından AK Parti kaynakları, görüşme tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Gündem

Halk TV programcısı İsmail Saymaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın apar topar görevden alınmasının perde arkasını ilk kez açıkladı.

Gündem

AK Partili Aydın Pehlivan’ın Belediye Başkanı seçildiği Menemen Belediyesi’nde işten çıkarılan belediye emekçileri bir ayı aşkın süredir eylemlerini sürdürüyor.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Kayseri'den başlayan ve yayılan olaylarla ilgili "AK Parti geçmişte bu bedeli ödeyebiliyordu. Şimdi ödeyemiyor. Çünkü azalan para...

Gündem

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Kayseri'de yaşanan olaylara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedef aldı.

Gündem

AK Parti'yi iletişim stratejisi konusunda yandaş gazeteci Cem Küçük, "AK Parti kafa karışıklığı yaşıyor. Umarım çabuk toparlarlar. Yoksa çok geç...

Gündem

TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, Cumhurbaşkanlığı kabinesinde önemli değişiklikler olacağını iddia etti.

Gündem

AK Partili Güneysu Belediyesi, kaçak kullanım gerekçesiyle köy ve mahallelerde abonelere su sayacı takmaları için süre verirken, camilere de sayaç...

Ekonomi

Açıklanan elektrik zamlarına tepki gösteren İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, "Bu zam, enflasyonla mücadele inancını sekteye uğratır" dedi.