ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

ABD'nin Colorado eyaletindeki Hava Kuvvetleri Akademisi öğrencisi Avery Koonce'un, kaldığı yurt odasında ölü bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dünya

Türkiye’nin BRICS’e yaptığı resmi başvuru sonrasında ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "Türkiye hala önemli bir müttefik" açıklamasını yaptı.

Gündem

İzmir Limanı’na demir atan ve tepkilere neden olan ABD’nin USS WASP isimli savaş gemisi bu sabah itibarıyla limandan ayrıldı.

Gündem

ABD’nin Georgia eyaletinde, bir liseye silahlı saldırı düzenlendi. Kolluk kuvvetlerinin olaya müdahale ettiği bildirilirken, en az iki kişinin öldüğü açıklandı.

Gündem

ABD Donanması'na ait USS Wasp amfibi gemisinin İzmir Limanı’na demirlemesini protesto etti. SOL Parti İzmir İl Başkanı Barış İnce, “AKP...

Gündem

İzmir'de ABD'nin taarruz gemisinde görevli askerin kafasına çuval geçirilmesine ilişkin İzmir Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı.

Ekonomi

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye'ye yönelik enflasyon ve döviz kuru tahminlerini değiştirdi.

Ekonomi

Dünyaca ünlü ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, Dolar/TL tahminlerini revize ederek 3, 6 ve 12 aylık dönemler için sırasıyla 36,...

Gündem

Türkiye'deki görev süresi dolan ABD Büyükelçisi Jeff Blake, sosyal medya paylaşımında Türkiye'ye veda etti.

Dünya

ABD'de 17 yıl önce düşen uçağın enkazı yıllar sonra bulundu. Uçakta bulunan pilot ve 56 yaşındaki yolcu H. Brooke Stauffer...

Dünya

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, ülkedeki ABD ve Kanada büyükelçilikleriyle ilişkilerini askıya aldığını söyledi .

Dünya

ABD'nin eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, İran Dini Lideri Hamaney’in, İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası güvenliğinden endişe duyması gerektiğini belirtti.