Eski Milli futbolcu Tanju Çolak Çerkezköy’deki Fevzipaşa Spor Kulübü etkinliğinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a seslendi. Okul öncesi düzenlenen etkinliğe katılan Çolak futbol akademisinde eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği eski gol kralı minik futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Dursun Özbek'ten tartışmalı sponsorluk yanıtı: Babamın oğlu olsa... Dursun Özbek'ten tartışmalı sponsorluk yanıtı: Babamın oğlu olsa...

Törene Tanju Çolak’ın yanı sıra Tekirdağ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Neşeli, Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. Başkanı Enver Bayram, Fevzipaşa Spor Kulüp Başkanı Kenan Topçu, Fevzipaşa Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Ceyhun Topçu da katıldı.

Whatsapp Image 2024 09 10 At 11 43 05 1

“LÜTFEN BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM”

Etkinlikte konuşan Tanju Çolak Vahap Akay’dan destek istedi.

Çolak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a seslenerek “Vahap Bey’e diyorum ki 3. dönemdesiniz her şeyin farkındasınız lütfen ama lütfen bu çocuklara sahip çıkalım. Kenan Abi harika şeyler yapıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok tesislere gittim ama bu kadar yoğun şekilde ailelerin olduğu yer görmedim. Anne ve babaların da bir umudu var. Bu çocuklara özellikle belediyelerimizin sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Fevzipaşa Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Ceyhun Topçu da, “Geçen yıl Fevzipaşaspor kulübü olarak tarihin altın çağını yaşadık” dedi.