Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'nde bulunan 6 yıllık Selim Köse Apartmanı da 6 Şubat depremlerinde saniyeler içerisinde yıkıldı, 42 kişi yaşamını yitirdi. 

CHP'li Toprak: Narin ve Sıla olayları gösterdi ki Türkiye'de çocuklar sahipsiz CHP'li Toprak: Narin ve Sıla olayları gösterdi ki Türkiye'de çocuklar sahipsiz

Soruşturma aşamasında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden gelen bilirkişi raporunda sanık İhsan Aydınlı, Gülseren Altundağ Tatlı, Eysem Ezer, Hasan Köse ve Mehmet Ezer’in "asli kusurlu" olduğu tespitine yer verildi.

Sanıklardan Eysem Ezer, Hakan Köse ve Mehmet Ezer hakkında adli kontrol kararı verilmişti. ANKA Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre KATÜ'den gelen bilirkişi raporu sonrasında ifadesi alınan İhsan Aydınlı ve Gülseren Altundağ Tatlı hakkında da adli kontrol kararı verildi.

'KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ'

Selim Köse Apartmanı'nda yakınlarını kaybedenlerin avukatları, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada asli kusurlu olan kişilerin tutuklanmasını istediklerini belirterek, adli kontrol kararına itiraz edeceklerini söyledi.