Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Demirbaş, sosyal medya platformu X'teki hesabı üzerinden yaptığı istifa duyurusunda "sağlık sorunları" nedeniyle bu kararı aldığını belirtti. Açıklamasında, "Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim; yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı; bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

İstifasından kısa bir süre önce Demirbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmişti. Görüşmede, 21 Eylül'de oğlu için düzenleyeceği sünnet töreninin davetiyesini Bahçeli'ye iletti.

Konya’da AKP’li Belediye Başkan Yardımcısı, vatandaşı darp etti iddiası Konya’da AKP’li Belediye Başkan Yardımcısı, vatandaşı darp etti iddiası

Bahçeli ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Demirbaş, fotoğrafta MHP Genel Başkanı'nın elinde tuttuğu sünnet davetiyesine de yer verdi. Paylaşımında, "Türk Dünyasının Bilge Lideri, Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendiyi ziyaret ederek emir, talimat ve hayır dualarını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin. Saygıdeğer Genel Başkanımızın tüm Kocaeli’ye selamları var" ifadelerini kullandı.