Gündem

Zorunlu izne çıkarılmıştı: Yavaş'tan Gülbin Tosun açıklaması

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamalarına tepki gösteren NOW Haber sunucusu Gülbin Tosun'un kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılmasının ardından kararın arkasında ABB Başkanı Yavaş'ın olduğu öne sürülmüştü. Yavaş, sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamada iddiaları yalanladı.

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa ülkelerinde sokaklarda hayvan bulunmamasını örnek göstererek yaptığı açıklamalar sonrası, NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ancak Tosun, bu paylaşımından kısa bir süre sonra kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı.

Tosun, aldığı karar hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı: "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize."

Yayınlanan açıklamanın ardından Tosun'un Mansur Yavaş'a yönelik açıklaması nedeniyle işine son verildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır" ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın açıklaması şu şekilde: