Yenidoğan çetesi skandalıyla birçok bebeği hayattan koparan ve çocukların sakat kalmalarına neden olan hastanelere ilişkin ilginç detaylar çıkmaya devam ediyor. Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin başhekimi Atilla Yılmaz'ın 'Adım Farah' dizisinde kendi adıyla ve "Pediaktrik İmmünoloji" doktoru olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Dizi aracılığıyla kendi adını kullanarak kamuoyunda dikkat çektiği iddia edilen Atilla Yılmaz, sosyal medyada eleştiriler de aldı. 

Yenidogan Skandalinda Adi Gecen Ahmet Atilla Yilmaz Dizide Oynamis Y6As

ŞÜPHELİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yenidoğan çetesi soruşturmasında dosyada şüpheli olarak ifadesi alınan Atilla Yılmaz'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Terörist Gülen'in ölümünün ardından Yarbay Ali Tatar'ın eşi Nilüfer Tatar’dan flaş paylaşım: Ahımız var! Terörist Gülen'in ölümünün ardından Yarbay Ali Tatar'ın eşi Nilüfer Tatar’dan flaş paylaşım: Ahımız var!

İfadesinde , 1967 yılında doğduğunu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1989 yılında mezun olduğunu, sırasıyla Afyon Devlet Hastanesinde Acil Serviste, Eyüp Devlet Hastanesinde Genel Cerrahide, Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde Başhekimlik ve Genel Cerrahide, Beylikdüzü ve Esenyurt Devlet Hastanelerinde Başhekim ve Genel Cerrah, Beylikdüzü Özel Kolan Hastanesinde Başhekim ve Genel Cerrahide, Beylikdüzü Medilife Hastanesinde Başhekim ve Genel Cerrahide çalıştığını belirten A.Y. “ Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İBB Meclis Sağlık Komisyon Başkanı olarak görev yaptığını” söyledi.