Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından birçok ünlü isim paylaşımda bulunarak çeşitli mesajlar verdi.

Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın Fethullah Gülen'in ölümünden bir gün sonra çok konuşulan bir mesaj yayınladı.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma kısa sürede yorum yağdı.

Nevzat Aydın, "Bir dönem Pennsylvania’ya gidip beraber fotoğraf çektirmek çok popülerdi" sözleriyle geçmiş dönemde Fethullah Gülen'le yakın ilişkide olanları hatırlattı.

DEM Parti'den Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına jet yanıt: Biz hazırız DEM Parti'den Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına jet yanıt: Biz hazırız

Ünlü iş insanının hükümetle ilgili yorumu da büyük yankı uyandırdı.

İŞTE NEVZAT AYDIN'IN OLAY YARATAN PAYLAŞIMI:

Yıllarca bütün devlet kurumlarının - üniversiteler, ordu, emniyet dahil - sınav sorularını çalıp, kendi adamlarını yerleştirdiler.
Bir değil birkaç neslin gelecek ile ilgili umutlarını yok ettiler.
Hükümet de kendi çıkarı için buna çanak tuttu.
Bir dönem Pennsylvania’ya gidip beraber fotoğraf çektirmek çok popülerdi.

Zerre kadar hakkım varsa bırak helalliği zehir zıkkım olsun.

Nevzat Aydın'ın paylaşımının altına kısa sürede yorum yağdı.

NEVZAT AYDIN KİMDİR?

Nevzat Aydın, Yemeksepeti.com'un kurucu ortağı ve eski CEO'su. 8 Mart 1976'da İstanbul'da doğan Aydın, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, Boğaziçi mezunlarına özel bir bursla San Francisco Üniversitesi'nde İşletme ve Ekonomi alanında MBA yapmaya başladı.

Aydın, 21 yaşında ilk girişimcilik projesini hayata geçirerek 700 kişilik bir grubu Yunanistan'ın Selanik şehrindeki U2 konserine götürdü. Öğrencilik yıllarında çeşitli kurumsal şirketlerde staj yapmış ve San Francisco'da yüksek lisans eğitimi alırken Silikon Vadisi'ndeki start-up ekosistemini yakından gözlemleme fırsatı bulundu. Özellikle yemek siparişi modellerine ilgi duyan Aydın, Türk tüketicilere özel bir model geliştirerek bu alanda bir girişim başlatma kararı aldı. MBA programını bitirmesine altı ay kala eğitimini yarıda bırakarak İstanbul'a dönmüş ve 2001 yılında Yemeksepeti.com'u kurdu.

Yemeksepeti, 2015 yılında 589 milyon dolar karşılığında dünyanın en büyük online yemek siparişi platformu olan Delivery Hero'ya satıldı. Aydın, 1 Kasım 2021'de CEO'luk görevinden ayrıldı.

Milyarder iş insanı Nevzat Aydın bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı da yaptı.

ÖZGÜR ÖZEL: TEHLİKE BİTMEDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili "Sadece kurucusu öldü, örgüt ortada duruyor. 'Bu tehlike geçti' veya 'Bu tehlike bitti' gibi bir düşünceye kimse kapılmasın. Bu sinsi örgüte karşı herkes tetikte olmalıdır. Bunun dışında söylenecek her kelime onlar için israf." dedi.

Gülen'in geride çok acılar, ihanetler ve kötülükler bıraktığını vurgulayan Özel, şunları kaydetti:

"Gittiği yerde hesabını verir, Türkiye'de yargı önünde vermesini isterdik, olmadı. Ancak o gidince 'Bir şey bitiyor' diye kimse düşünmesin çünkü koca bir sermaye bıraktı arkasında ve onun gibilerin elinde koca bir siyasi güç, siyasi organizasyon bıraktı. Türkiye'de belki aktiviteleri görünür değil ama dünyanın dört bir yanındalar, bunlara karşı çok tetikte olmak lazım.

Bu ülkede devletin içine sızıp, devletin silahını kendi silahı yapmış bir silahlı terör örgütünden bahsediyoruz, onun liderinden bahsediyoruz. 55 yıl önce 'Sızıntı' adıyla çıkmış bir dergiden ve devletin her noktasına sızmış bir terör örgütünden bahsediyoruz.

Sadece kurucusu öldü, örgüt ortada duruyor. 'Bu tehlike geçti' veya 'Bu tehlike bitti' gibi bir düşünceye kimse kapılmasın. Bu sinsi örgüte karşı herkes tetikte olmalıdır. Bunun dışında söylenecek her kelime onlar için israf."