Gündem

Ünlü gazeteci açıkladı: Narin'in ailesi paranın peşine düştü

Gazeteci Emrullah Erdinç, vahşice katledilen Narin'in ailesinin, kendilerine hakaretten tam 414 suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Abone Ol

Diyarakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe köyünde öldürülen ve cansız bedeni dere yatağına gömülü şekilde bulunan Narin'le ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin'in ailesinin tam 414 suç duyurusunda bulunduğunu aktardı. Suç duyurularının gerekçesi ise kendilerine sosyal medyadan hakaret edildiği iddiası.

Erdinç'in paylaşımı şu şekilde:

* Güran ailesi katilin değil, paranın peşine düştü.

* 21 Ağustos'ta yaşadığı köy Tavşantepe'de katledilen ve 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı,
Kim

Neden

Nerede

Ne zaman

Nasıl öldürdü hala netlik kazanmadı.

* Amcası kasten öldürme, annesi, abisi ve yengesi kasten öldürmeye iştirak, diğer akrabaları da suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme suçlamasıyla tutuklandı.

Hepsi ifadesinde Narin'i kimin öldürdüğünü bilmiyorum dedi.

* Bütün bunlar olurken sosyal medya günlerce, eskisi kadar olmasa da hala Narin için seferber oldu. Ancak Güran ailesi gerçeğin peşine değil de o mesajların peşine düştü. Kendilerine hakaret edildiği gerekçesiyle şu ana kadar Diyarbakır adliyesine 414 suç duyurusunda bulundular.

* Bu suç duyuruları arabulucuya gönderiliyor ve orada şikayetin geri çekilmesi için para talebinde bulunuluyor.

* Tüm Türkiye Narin için adalet arıyor, onlarsa adalet saraylarında para pazarlığı yapıyor. Parayı bilmem ama adalet er ya da geç yerini bulacak.