Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Şubat 2021'de atanan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret eden Prof. Turgay Uzun'un Rektör olduğu Korkut Ata Üniversitesi kampüsü, AK Parti bayraklarıyla donatıldı.

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı’nın üniversitede düzenlediği ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun da katıldığı "AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı" öncesinde kampüsteki salonun içi ve dışı AK Parti bayraklarıyla süslendi. Toplantıya, AK Parti Osmaniye Milletvekili ve eski Aile Bakanı Derya Yanık da katıldı.

Vatandaşlar, sosyal medyada Memişoğlu ve Yanık'ı eleştirerek, "Bakan bey diş hastanesine de uğrasın. Koca hastane yapıldı ama bomboş, randevu bulamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve Dervişoğlu'ndan ortak toplantı Kılıçdaroğlu ve Dervişoğlu'ndan ortak toplantı

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise Derya Yanık hakkında, "Galiba seçim yakın, yavaş yavaş gelmeye başladılar. Fakat Osmaniye'de salı pazarını sorsan yerini bilmeyen Osmaniye AK Parti milletvekili Derya Yanık, Osmaniye'ye ne faydası oldu? Deprem kolilerinin üzerini kapatıp seçim aracı olarak dağıttı" şeklinde eleştirilerde bulundu.