Öge'nin, Cihat Tamer'in de bulunduğu anlarda gülümseyerek selfie çektirmesi, hem törene katılanlar hem de basın tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! Mahkeme termosu silah saydı Deniz Akkaya'ya hapis şoku! Mahkeme termosu silah saydı

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Cihat Tamer'in 57 yaşındaki oğlu Atilla Tamer, uzun süren kanser tedavisinin ardından 27 Ağustos 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Atilla Tamer'in cenazesi, Tamer ailesinin açıklamasına göre, ikindi namazının ardından Ataköy Ömer Doruk Camii'nde kılındı ve Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedildi.

YAPTIĞI HAREKETLE ŞAŞKINLIĞA UĞRATTI

Cenaze töreninde, Cihat Tamer'in dostları ve sanat camiasının önde gelen isimleri ailenin yanında yer aldı. Tiyatrocu Zihni Göktay ve TRT sanatçısı Turhan Öge de törende hazır bulundu. Ancak, cenaze sırasında yaşanan bir olay dikkat çekti. Turhan Öge, cenaze esnasında Zihni Göktay'la fotoğraf çektirme isteğini dile getirdi. Öge, Cihat Tamer'in de yanlarında olduğu anlarda, gülümseyerek Göktay'la selfie çektirdi. Bu hareket, törene katılanların ve basının ilgisini çekti, Göktay'ın yaşadığı şaşkınlık ise kameralara yansıdı.