Gündem

Skandal! MHP'li meclis üyesi, CHP'li başkanı Ülkü Ocakları üzerinden tehdit etti

Adana'nın Seyhan Belediyesi’nin MHP’li Belediye Meclis Üyesi, CHP’li Belediye Başkanı Oya Tekin’e Ülkü Ocakları üzerinden tehditler savurdu.

Loading...

Abone Ol

Seyhan Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar, CHP’li Belediye Başkanı Oya Tekin’i Ülkü Ocakları üzerinden tehdit etti. MHP'li üye “Ocaklardaki arkadaşları burada misafir edersek, Seyhan Belediyesi'nde girecek yeriniz kalmaz" dedi.

MHP'li meclis üyesi Uçar şu sözleri sarf etti:

"ÜLKÜ OCAKLARI'NI GETİRİRSEK..."

"Ben burada MHP'yi temsil ediyorum. Bilesiniz bunu. Konuşmalarınıza siz dikkat edeceksiniz. Tahammül sınırlarımızı aşmayın. Biz Ülkü Ocakları'ndaki arkadaşlarımızı burada misafir edersek Seyhan Belediyesi'nde girecek yeriniz kalmaz."

"AKLINI MI YİTİRDİN SEN? BURASI DİNGO'NUN AHIRI MI?"

CHP’li Belediye Başkanı Oya Tekin ise MHP'li üyeye Uçar'a sert cevap verdi:

"Ne demek Ülkü Ocakları'nı getiriyorsun? Kim kimi getirdi de sen getiriyorsun? Burası Dingo'nun ahırı mı? Ülkü Ocakları da bu ülkede yaşayan bizim gençlerimiz. CHP'li gençler de bizim gençlerimiz. AKP'li gençler de bizim gençlerimiz. Ne yapmaya çalışıyorsun? Biz burada konuşuyoruz. Ne demek birini getirmek? Olacak şey mi? Konuşmaya bakın. Aklınızı mı yitirdiniz? Seyhan'ı birlikte yöneteceğiz diyoruz. Bana ne diyorsun sen?"

(ANKA)