Ankara'da düzenlenen suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili 1 Temmuz'da Ankara Adliyesi'nde görülecek dava hakkında dikkat çekici bir iddia gündeme geldi.

Halk TV'de Sorel Dağıstanlı'nın sunduğu Gündem Özel programına katılan Yeni Çağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Olcay Kılavuz'un "Beni yakarsanız ben sizi de yakarım" dediğini, ancak daha sonra bu mesajın iletildiğini düşündüğü için sözlerini geri aldığını belirtti.

Ankara'da bu dava dosyasıyla ilgili atmosferin oldukça gergin olduğunu ifade eden Demirağ, 1 Temmuz'da Ülkü Ocakları'nın Ankara Adliyesi'nin etrafını binlerce kişiyle saracaklarını ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in içeriye girmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Demirağ, konuyla ilgili olarak şu sözleri kaydetti:

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a 'siyasi yasak' getirildi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a 'siyasi yasak' getirildi

"Yurdun birçok bölgesinden otobüslerle Ülkü Ocaklarının gençlerini oraya yığmak için çok ciddi bir hazırlık içerisindeler. Neden bir mahkeme engellenmeye çalışılır, anlamış değilim."