Gündem

Serhat Akın'ın ifadesi ortaya çıktı: Dört isim verdi

Katıldığı canlı yayın sonrası kurşunlanan spor yorumcusu Serhat Akın'ın ifadesinde kendisini hedef gösteren 4 yorumcunun ismini verdiği öğrenildi.

Abone Ol

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Serhat Akın'ın silahlı saldırı sonucunda ayağından yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturmayı sürdürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün yaptığı açıklamada, Akın'a yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili tüm şüphelilerin yakalandığını bildirdi. Ayrıca, Serhat Akın'ın olay sonrası ilk ifadesi de kamuoyuna yansıdı.

SERHAT AKIN'DAN İFADESİ

TV100'de "Futbolun 100" adlı programın sunucusu Ersin Düzen, Serhat Akın'ın saldırı sonrası verdiği ifadeyi aktardı. Akın, kendisini hedef gösteren dört yorumcunun ismini açıkladı. Akın’ın ifadesinde, "Bir süredir medya üzerinden Fenerbahçe'yle ilgili yaptığım tüm yorum ve eleştiriler aslında Fenerbahçe'nin başarısı içindir" dediği ifade edildi. Bununla birlikte, sosyal medya aracılığıyla hakaret ve küfürlere maruz kaldığını belirten Akın, bazı yorumcuların ismini de verdi.

Akın, "Kamuoyunda yapmış oldukları bu yayınlarda beni hedef gösterdikleri dönemde, bu hedef göstermelere Fenerbahçe Kulübü ve yetkilileri, yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için herhangi bir çaba göstermediler. Bunun için Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerine kırgın ve kızgınım" dedi.

Kaynak: tv100