İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a yönelik düzenlenen silahlı saldırının faillerinin tespit edildiğini açıkladı.

Seramiksan, ülkemizi Cersaie Fuarı’nda temsil etti Seramiksan, ülkemizi Cersaie Fuarı’nda temsil etti

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Serhat Akın, YouTube kanalındaki yayınını bitirip evine dönerken motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğradı. İki bacağından yaralanan Akın, acilen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, saldırıya karışan dört kişiden ikisinin gözaltına alındığını duyurdu. Motosikleti kullanan ve saldırıyı gerçekleştiren diğer şüphelilerin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ali Yerlikaya, Serhat Akın'a yönelik saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. 

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. 

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. 

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.