Gündem

Selma Ateş Bursa'da takip edildiğini açıklamıştı: Ülkü Ocakları mensubu çıktı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Bursa’da bir kafede avukatıyla birlikte oturduğu esnada ülkü ocakları mensupları tarafından takip edildiğini belirtti.

Abone Ol

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in bir buçuk yıl önce Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, ablası Selma Ateş'in Bursa'yı ziyarete gitmişti.

Dün, arkadaşlarıyla çay bahçesinde buluşmak için evden çıkan Selma Ateş, bir kişinin kendisini izlediğini fark etti. Kimliği belirsiz bu kişi, Selma Ateş'in yaklaşması üzerine hızla aracına binip uzaklaştı.

Selma Ateş, daha sonra Bursa'daki bir çay bahçesinde arkadaşlarıyla buluştu. Yan masada bulunan şahısların kendisine uzun süre baktığını fark eden Abla Ateş, huzursuz oldu.

Arkadaşlarıyla masadan kalktığı sırada, yan masadaki şahısların da kalktığını gördü.

Şahıslardan emniyete giderek şikayetçi olan Selma Ateş, uzun süredir sosyal medyadan tehdit ediliyordu.

'TAKİP EDENLER ÜLKÜ OCAĞI MENSUBU'

Emniyette kamera görüntüleri ve HTS kayıtları incelendi.

Ateş ailesine yakın isimler Selma Ateş’i 2 ayrı grubun takip ettiğini, şahısların Ülkü Ocakları mensubu olduğunu söyledi.

Selma Ateş, dün yaşadığı olayı şöyle anlatmıştı:

İzmir’de yaşıyorum, Bursa’ya ailemin yanına geldim. Dün sabah Başaran Mahallesi’nde bulunan baba evimiz var. Evden çıktım, aracıma indiğimde bir kişinin beni izlediğini fark ettim. O kişiye doğru yürüyünce aracına binip uzaklaştı. Çok önemsemedim açıkçası. Daha sonra arkadaşlarımla buluşmak için çay bahçesine gittim. 4 masa yanımızda bulunan kişilerin bize baktığını fark ettim sürekli. Huzursuz olduk, o mekandan çıkmaya karar verdik. Biz kalkınca bu şahıslar da bizimle beraber kalktı. Uzun süredir sosyal medyadan tehdit alıyorduk. Emniyete gidip şikayetçi olduk.

Kaynak: Yeniçağ