Spor

Rıdvan Dilmen Icardi'nin Dzeko sırrını açıkladı. 'Arkadaşımdan öğrendim' diyerek anlattı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken Edin Dzeko bilgisi verdi.

Abone Ol

HT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK'u 3-1 yendiği maçın ardından Galatasaray, Okan Buruk ve Mauro Icardi'nin performansını değerlendirdi.

OKAN BURUK'TAN ŞAŞIRTAN HAMLE

Dilmen, Galatasaray’ın son dört günde gösterdiği yüksek performansın, takımın ne kadar formda olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Teknik direktör Okan Buruk’un, “Ben sistemi bozmayacağım” sözlerine atıfta bulunan Dilmen, Buruk’un alışılmışın dışında bir hamle yaparak, 1-1’lik durumda ikinci santraforu oyuna sokmak yerine orta sahayı güçlendirdiğini vurguladı.

GALATASARAY ÇOK ÜSTÜN OYNADI

Dilmen, Kerem Demirbay’ı Torreira’nın yanına koyup, sola Gabriel Sara’yı almayı ve Mertens’i çıkararak çift santrafora dönmeyi planladığını belirtti. Ancak, klasik Galatasaray düzeniyle sahaya çıkan takımın müthiş bir pres futbolu oynadığını ve PAOK’un beklenenden daha iyi performans göstermesine rağmen Galatasaray’ın üstün olduğunu ifade etti.

ICARDİ'NİN DZEKO SIRRINI AÇIKLADI

Icardi hakkında da konuşan Dilmen, Arjantinli yıldızın Fenerbahçeli Dzeko’nun gol sayısını yakından takip ettiğini arkadaşlarından öğrendiğini belirterek, "Dzeko kaç gol attı? Kaç tane sağ ayak, sol ayakla attı? 23 mü oldu? Kaç tane atmam lazım?' şeklinde sorular soruyordu. Osimhen ve Batshuayi, Icardi'yi etkileyemedi. İkisi de çok büyük yetenekler. Osimhen yaş olarak da daha farklı oyuncu, ama Icardi'ye haksızlık edemem, o büyük santrafor" ifadelerini kullandı

halktv.com.tr