Xiaomi bünyesindeki akıllı telefon markası POCO, kullanıcı deneyimini güçlendirmek adına önemli bir adım atarak, 31 Aralık 2024 itibarıyla po.co/global alan adındaki tüm web sitelerini kapatma kararı aldığını duyurdu. Bu stratejinin kullanıcıların ürün bilgileri, müşteri hizmetleri ve diğer destek kaynaklarına daha kolay erişimini sağlamak amacıyla yapıldığı aktarıldı.

Telefondan YouTube izleyenleri üzecek haber! Telefondan YouTube izleyenleri üzecek haber!

TEK BİR PLATFORMA GEÇİLECEK

Artık POCO kullanıcıları, ürünle ilgili bilgilere ve destek hizmetlerine mi.com/global adresinden ulaşabilecek. Bu değişiklik, POCO’nun sunduğu hizmetlerin daha merkezi ve erişilebilir olmasını hedefliyor. Kullanıcıların satın alma geçmişi, sipariş durumu, teknik destek ve garanti talepleri gibi kritik hizmetler de Xiaomi’nin küresel platformuna entegre edilecek.

GLOBAL SİTE NEDEN KAPATILIYOR?

POCO, son yıllarda sunduğu fiyat-performans oranı ile dikkat çekerek genç kullanıcılar arasında popülerlik kazanmış bir marka haline geldi. Ancak, bağımsız bir platformda hizmet sunmanın getirdiği zorluklar ve karmaşıklıklar, bu yeni stratejinin benimsenmesinde etkili oldu. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere daha hızlı ve kolay erişebilmeleri için tek bir yapı oluşturulması, POCO’nun büyüme stratejisinin kritik bir parçası olarak öne çıktı.