Gündem

Partizanlıktan kör olmuşlar! Neyi reddettiklerini bile açıklayamadılar

Kilis'te belediyeye hibe edilecek akülü araçlar ve kurulacak kadın kooperatifi için ret oyu veren meclis üyeleri, neyi reddettiklerini bile açıklayamadılar.

Abone Ol

Kilis Belediye Başkanlığı'nda hem bölge ekonomisine katkı sağlayacak hem de vatandaşa hizmet sunacak iki önemli konu gündeme getirildi. Belediye Başkanı Hakan Bilecen'in sunduğu her iki faydalı teklif de oy birliğiyle reddedildi.

KADIN KOOPERATİFİ KURULMASI TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Red edilen konulardan ilki bölgeye kurulacak kadın kooperatifi için ödenecek hibeydi. Başka Bilecen'in önerdiği kadın kooperatifi hibesi çoğunlukla ret oyu aldı. Önerdiği kooperatif başkan adayı isminin kabul görmediğini düşünen belediye başkanı Meclis'ten başka bir aday sunmalarını istedi. Ret oyu veren meclis üyelerinin hiçbiri aday öneremedi.

Başkan ret oylarına isyanını bu şekilde dile getirdi:

İKİNCİ RET HİBE ARAÇLAR İÇİN GELDİ

Aynı toplantıda ikinci red belediyeye hibe edilecek 16 akülü araç için geldi. Üstelik aynı meclis üyeleri bir önceki toplantıda araç hibesine kabul oyu vermişlerdi. Duruma isyan eden Belediye başkanı "32 yıllık meclis üyesisin. Neye reddettiğini bilmiyorsun." diye gelen ret oylarına isyan etti.