Ordu'da Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe tarafından ilk kent lokantası açıldı. Ordu halkı için bir ilk olan bu lokanta oldukça ilgi gördü. Halkın şuanki ekonomide dışarıda yemek yeme olanağının oldukça düştüğü ayrıca fiyatlarında oldukça artmış olduğu bu zamanda Ulaş Tepe Ordu halkına sağlıklı ve temiz yemeğe uygun fiyata ulaşmalarını sağladı.Altınordu Belediyesi'nin alt katında bulunan kent lokantası halka kapılarını açtı ve hizmete başladı.

Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Burası sadece yemek yenen bir lokanta olmasından ziyade, aynı zamanda Altınordu’daki dayanışmanın, aynı sofrada buluşmanın, birleşmenin de bir sembolü ve kıymetli bir mekanı olacak” dedi.

Hafta içi her gün saat 13.00 ile 16.00 aralığında günlük 500 kişiye hizmet verecek olan Kent Lokantası’nda, 4 çeşit yemek sadece 75 TL karşılığında vatandaşlara sunuluyor.

Kent Lokantası açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Demir, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Ulaş Tepe'' İstiyoruz ki aynı sofrada buluşalım'' diyerek halkına verdiği değeri gösterdi.

Milletvekili Seyit Torun ise şu açıklamada bulundu: Bizde halkın parasını halka harcamak vardır.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Levent Karlıbel, 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek, açılış kurdelesini kesti. 

Depremde 96 kişiye mezar olan Hasan Alpargün Apartmanı davasında yarın karar bekleniyor... Depremde 96 kişiye mezar olan Hasan Alpargün Apartmanı davasında yarın karar bekleniyor...