İstanbul Ticaret Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı’na Meclis Üyesi Barış Avşar damga vurdu İstanbul Ticaret Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı’na Meclis Üyesi Barış Avşar damga vurdu

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Oasis, 2009'daki ayrılıklarının ardından ilk kez bir araya geliyor. Kardeşler Noel ve Liam Gallagher'ın 15 yıllık küslüğünün sona ermesiyle, grup yoğun talep üzerine 2025'te turneye çıkma kararı aldı.

Gallagher kardeşler, 2025 yazında 14 konser verecek. Bu konserlerin dördü Londra'daki Wembley Stadyumu'nda, dördü ise Manchester'daki Heaton Park'ta gerçekleşecek. Grup ayrıca Cardiff, Edinburgh ve Dublin'de de sahne alacak. Turne biletleri 31 Ağustos'tan beri satışta.

NTV'de yer alan habere göre, konser biletlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bilet satış sitesi çöktü. Binlerce hayran, bilet alma sürecinde yaşadıkları sorunları dile getirdi. ""Saatlerce siteye girmeye çalıştıklarını ve biletlerin kısa sürede tükendiğini öğrenen hayranlardan bazıları, bilet alma sayfasına ulaşmak için 15 saat dahi harcadı.""

Oasis hayranları, erişim sorunlarının yanı sıra bilet fiyatlarının yüksekliğine de tepki gösterdi. Önceden genel giriş bilet fiyatının 150 sterlin olduğu doğrulansa da, biletlerin satıldığı sitenin fiyatlandırma politikası nedeniyle fiyatların 355 sterline kadar çıktığı belirtildi.