Spor

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı oyuncuya sert tepki: İlk uçakla yollasınlar

Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendiren eski futbolcu Nihat Kahveci, sarı kırmızılı futbolcu için "Kolay kolay ben bunu kimseye demem ama kötü futbolcu. Şu an bilet baksınlar, ilk uçakla yollasınlar" dedi.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa'nın geri dönüşüyle 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

'REHAVETİN BEDELİ AĞIR OLDU'

Nihat Kahveci, Galatasaray taraftarının maçın başında büyük bir mutluluk yaşadığını ancak rehavete kapıldığını belirterek şunları söyledi: "35'inci dakikada Galatasaray taraftarının, 'Bu kadar mutluluk çok bize. Derbiyi kazandık, PAOK'a 3 attık, bugün daha 35 dakikada 3-0. Osimhen 2 gol attı, kral. Böyle bir keyif olamaz' dediği bölümde Galatasaray taraftarının keyfini aldılar. Futbol böyle bir şey, rehavetin 'r'sini kaldırmaz."

Kahveci, bu maçın sezonun ilerleyen dönemlerinde Galatasaray'ın performansı açısından çok konuşulacağını vurguladı: "Dakika 95; kaç tane yazı değişti, kaç tane kalem kırıldı. Büyük şok. Bu maç sezon sonu, şampiyon olunur olunmaz bundan sonraki gidişatla ilgili çok konuşulur."

Kasımpaşa'nın performansını öven Kahveci, "Kimse 3-0'dan sonra bu maçın berabere biteceğini düşünmemiştir. Kasımpaşa bile 3-0 gerideyken 'yenildik' diyebilirdi ama oynamaya devam ettiler. Helal olsun, tebrik ediyorum. 3-0'dan 3-3'e gelmek kolay değil, o gün tarih yazılır. Kasımpaşa bugün tarih yazdı" dedi.

Victor Osimhen’in Galatasaray’a aidiyet duygusuyla yaklaştığını belirten Nihat Kahveci, "Bu oyuncu daha yeni geldi ama Metin Oktay selamını biliyor, Icardi selamını biliyor, Drogba'nın koşusunu, Sneijder'in asistini ve Bülent Korkmaz'ın defansını biliyor. İnanılmaz bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

'ŞU AN BİLET BAKSINLAR'

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın oyuncusu Elias Jelert hakkında da sert eleştirilerde bulundu: "Gerçekten kötü futbolcu. Jelert'e şu an bilet baksınlar, yollasınlar. Galatasaray oyuncusu değil, bu seviyenin oyuncusu hiç değil."