Gündem

Narin'in katil zanlısı ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı: AKP'li Ensarioğlu'ndan açıklama

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran’ın katil zanlılarından biriyle aynı karede yer aldığı fotoğraf hakkında açıklama yaparak eleştirilere tepki gösterdi.

Abone Ol

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili olarak katil zanlılarından Salim Güran ve AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun aynı karede olduğu bir fotoğraf ortaya çıktı.

Gazete Duvar’ın haberine göre, AKP’li milletvekili Galip Ensarioğlu, bu fotoğrafla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"BİZİ ZİYARETE GELDİLER"

"Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Bu aile on binlerce kişinin dostudur. Sosyal medyada büyük ahlaksızlık yapılıyor. Yurt dışı kaynaklı hesaplardan ve çeşitli örgüt hesaplarından yapılan manipülasyonlarla bu iş bu hale geldi. Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Soruşturmada bilinmeyen ama benim bildiğim bir şey yok ki."

“SANKİ BEN ÖLDÜRMÜŞÜM GİBİ KONUŞULUYOR”

Ensarioğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere de şu sözlerle yanıt verdi:

"Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor. Tekirdağ’da 2 yaşında bir kız çocuğu istismara uğrayıp öldürüldü, vicdan sahiplerinden çıt çıkmadı. AK Parti’ye vurulamadığı için mi tepki gösterilmedi o kızcağızın ölümüne?

Bu alçaklar 7 bin çocuğu hendeklere gömdü. 12-13 yaşındaki Kürt kızlarının eline silah verip dağa çıkardı. Bunlar mı bana ahlak dersi verecek?"