Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, köye 1,5 kilometre mesafedeki dere yatağında bulundu. Küçük kızın cesedinin çuval içinde ve üzeri taşlarla kaplı olarak bulunduğu öğrenildi.

Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem

8 yaşındaki Narin’in bulunduğu dere yatağı ve çevresinde daha önce yapılan aramalarda herhangi bir iz bulunamamıştı. Ancak, 19 gün sonra tekrar aranan bu bölgede küçük kızın cansız bedeninin bulunması dikkat çekti.

Sözcü TV muhabiri Özgür Cebe, canlı yayında yaptığı açıklamada, Narin’in babasının ve güvenlik nedeniyle kimliği gizli tutulan bir tanığın ifadeleri doğrultusunda yapılan son arama ile cansız bedeninin bulunduğunu belirtti. Cebe, “Narin'in bulunduğu çuvalın üzeri büyük taşlarla kapatılmış. Can güvenliği nedeniyle kimliği saklı tutulan bir gizli tanık ifade verdi. Baba ve gizli tanığın ifadeleri doğrultusunda arama çalışmalarının dere yatağında yoğunlaştırıldığı belirtildi. Üç gündür herhangi bir bulgu elde edilememişti. Narin'in cesedinin gece saatlerinde bırakılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. İlk bulgular boğularak öldürüldüğü yönünde” şeklinde konuştu.

Geçen Çarşamba günü, Narin’in babası Arif Narin Diyarbakır Adliyesi'ne giderek soruşturmayı yürüten savcıya 2 saat ifade vermişti. Perşembe günü ise, kayıp kızla ilgili soruşturma kapsamında can güvenliği nedeniyle gizli tanık olarak adliyeye getirilen bir kişi savcılığa ayrıntılı ifade vermişti.