Gündem

Narin cinayetiyle alakalı somut deliller bulundu! Evdeki kameralara el konuldu

Narin soruşturmasında köyde yeniden arama yapan jandarma 4 amcanın da evini aradı. Öte yandan evlerinde bulunan kameralara da el koydu.

Abone Ol

Narin cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda yeni bir gelişme meydana geldi.

Cansız bedeni 8 Eylül günü kaybolduğu yere 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde, bir çuvalın içinde bulunan 8 yaşındaki Narin cinayetine ilişkin soruşturma 39. gününe girdi. Tutuklu bulunan ve Narin'i gömen Nevzat Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 saatleri arasında dere yatağının bulunduğu bölgede aracının görülmesi ve telefonun buradaki baz istasyonundan sinyal vermesine ilişkin, bölgeyi gören askeri üs bölgesine ait kamera kayıtları incelenmişti. Nevzat Bahtiyar’ın dere yatağına yakın bölgede, kırmızı renkli aracının 50 dakika boyunca park halinde durduğu belirlenmişti.

2 KİŞİ ŞAHİN GÖZ'E YAKALANDI

Öte yandan 'Şahin Göz' kamerasına ise olay günü 2 kişi takılmıştı. Bu görüntüler incelenmek üzere TÜBİTAK'a gönderildi.

SES KAYDI YAPILAN KAMERALARA EL KONULDU

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın büyük bir titizlikle yürüttüğü soruşturma kapsamında Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Bağlar İlçe Jandarma ekipleri Narin'in mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Anne, amca, ağabey, yenge gibi pek çok aile üyesinin tutuklu bulunduğu olayda son olarak Narin'in amcaları Hüseyin, Memduh, Erhan ve Barış Güran'ın evinde arama yapıldı. Öte yandan evlerinde bulunan kamera görüntülerine de el konuldu. Bu görüntüler de incelenmek üzere TÜBİTAK'a gönderildi. Görüntülerin incelenmesinin ardından soruşturmanın seyri de değişecek.