İstanbul Bahçeşehir'de 2009 yılında öldürülen Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verildiğini duyurdu. Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebini kabul ederek, Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ve fethi kabir işleminin yapılmasına yönelik bir talimat verildiğini açıkladı.

'HUKUKİ MÜCADELEMİZ SONUÇ VERDİ'

Garipoğlu’nun ölümüne ilişkin şüphelerin kamuoyunda uzun zamandır tartışıldığını belirten avukat Epözdemir, bu konuda etkili bir hukuki süreç yürüttüklerini ifade etti. Epözdemir, "Müvekkil Süreyya Karabulut’un talebi doğrultusunda özellikle son iki yıldır bu konuda hukuki adımlar attık. Sonuç olarak, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı talebimizi kabul etti" dedi.

Mansur Yavaş'tan flaş adaylık açıklaması: Bu saatten sonra... Mansur Yavaş'tan flaş adaylık açıklaması: Bu saatten sonra...

'KAMU VİCDANI RAHATLAYACAK'

Epözdemir, yıllardır kamuoyunda en çok tartışılan konulardan birinin bu olay olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yıllardır gittiğimiz her yerde, halkın önemli bir kesimi bu konuda ikna olmadı. Ancak, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın verdiği bu karar ile bu muamma giderilecek. Kamu vicdanının rahatlaması ve maddi gerçeğin ortaya çıkması adına hukuki süreci etkili bir şekilde takip edeceğiz."