Derbinin VAR hakemi belli oldu Derbinin VAR hakemi belli oldu

UEFA, Cristiano Ronaldo ile selfie çekmek için sahaya atlayan Berat Uluğ'a turnuvanın geri kalanında maçlara giriş yasağı getirdi.

Express'in haberine göre, Cumartesi günü Portekiz'in Signal Iduna Park'ta Türkiye'yi 3-0 yendiği maç sırasında genç bir çocuk sahaya girerek Ronaldo ile selfie çekti. Kırmızı tişört giyen Berat Uluğ, orta yuvarlağa doğru ilerledi, telefonunu çıkardı ve gülümseyen Ronaldo ile fotoğrafını çekti. Fotoğraf çekildikten sonra görevlilerden kaçmaya çalışan Berat, kısa sürede yakalanarak stadyumdan çıkarıldı.

Olayın ardından UEFA, saha işgali nedeniyle genç taraftara Euro 2024'ün geri kalan maçlarından men cezası verdiğini açıkladı. Fotoğraf, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu ve b

UEFA'dan bir yetkili, Express'e şu açıklamayı yaptı:

"Sahaya herhangi bir şekilde girilmesi stadyum kurallarının ihlali anlamına gelir ve stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olur. 12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluk söz konusu değildir, ancak eşlik eden yetişkin, çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur. "