Show TV ekranlarında yayınlanan Menderes Samancılar dizisine geçen Menderes Samancılar’ın kim olduğu, aslen nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Usta oyuncu Menderes Samancılar, Show’da yayınlanan ve Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Çukur dizisine geçti. Çukur’a yeni gelen Menderes Samancılar’ın hayat hikayesi, oynadığı filimler, diziler, kısaca projeleri de internet aleminde araştırılıyor. Menderes Samancılar ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çukur ile ilgili tüm detaylar için tıklayın

Menderes Samancılar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Menderes Samancılar, 1 Mayıs 1954 tarihinde dünyaya geldi, 1974’te bir gazetenin açtığı fotoroman kralı yarışmasında birinci olarak adını duyurdu. İki senede yirminin üzerinde fotoromanda başrol olarak görev aldı.

1975’te yönetmenliğini Yılmaz Duru'nun yaptığı İnce Memed Vuruldu filmiyle sinemada boy gösterdi. 1998’e dek, dördü başrol olmak üzere yaklaşık seksen filmde çeşitli roller üstlendi. 1998 yılında, Fransız yönetmen Claude Lelouche'un çektiği Hasards ou coïncidences (Şans ya da Tesadüf) adlı filmde de oynadı.

Son dönemde pek çok televizyon dizisinde oynayan Menderes Samancılar, 2005’te Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde sergilenen Selvi Boylum Al Yazmalım adlı oyunun başrollerini Kerem Alışık ve İpek Tuzcuoğlu ile paylaştı.