Suriye tarafından Kilis'e düşen havan mermisine ilişkin güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada "Hudutun Suriye tarafında bir çatışmadan seken bir roket mayınlı araziye düşmüş ve yangın oluşmuştur. Birliklerimizin herhangi bir dahli yoktur. Karşılık da verildiği doğru değildir" ifadesi kullanıldı.

Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin işbirliği yaptığı hastaneler belli oldu! Eski bakanın hastanesi de listede Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin işbirliği yaptığı hastaneler belli oldu! Eski bakanın hastanesi de listede

KİLİS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kilis Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bugün saat 17.53 sıralarında Kilis Merkez Akıncı köyü karşısında bulunan Suriye sınırları içerisindeki bölgede 2 SMO grubu arasında çıkan çatışmada 1 RPG 7 roketi mayınlı alana isabet etmiş ve o bölgedeki bitki örtüsünde yangınına neden olmuştur. Sosyal medyada dolaşımda bulunan söz konusu görüntüler sınırın Suriye tarafına aittir. Olayda Kilis'e yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.