Erdoğan Atatürkçü teğmenleri hedef gösterdi: Kılıçları kime çekiyorsunuz? Erdoğan Atatürkçü teğmenleri hedef gösterdi: Kılıçları kime çekiyorsunuz?

Meral Akşener ve Koray Aydın'ın ayrılığıyla İYİ Parti'de yeni bir dönem başladı. Partinin önümüzdeki dönem izleyeceği stratejiler tartışılırken, yeni istifaların olup olmayacağı merak ediliyor.

Gazete Duvar'ın haberine göre; partinin kuruluşundan beri önemli görevler üstlenmiş bir siyasetçi, “Kişisel nedenler dışında başka istifalar beklemiyorum. Yeni bir dönem başladı. Mevcut yönetime 6 ay, hatta 1 yıl süre tanımak gerek" dedi.

Yerel seçim stratejisine seçmenin tepkili olduğunu belirten İYİ Partili yetkili, "Seçmen, AK Parti’ye avantaj sağladığını düşündüğü kararımız nedeniyle bizi cezalandırdı. Şu anda seçmen tereddütleri devam ediyor ama yeni yönetim iktidara karşı sert ve net bir tutum sergiliyor, Cumhur İttifakı ve özellikle AK Parti'ye karşı muhalefet ediyor. Yeni bir zikzak olmazsa kaybettiğimiz oyları geri kazanabilir ve üzerine çıkabiliriz” şeklinde konuştu.