İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı: Kuyu-26 operasyonunda 6 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı: Kuyu-26 operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Seçim döneminde sosyal medyada montaj videolara tepki gösteren CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Savcılık tarafından fezleke hazırlandı ve Adalet Bakanlığı'ndan kovuşturma izni talep edildi. Bakanlığın izni vermesiyle Kılıçdaroğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan yeni bir dava açılacak.

CHP eski lideri Kılıçdaroğlu, yaşananlara tepki göstererek, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Saray Rejimi’nden ve onun kurmalı yargısından asla korkmuyorum!" dedi.

'GERİ ADIM ATMAYACAĞIM'

Kılıçdaroğlu, İletişim Ofisi aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dün olduğu gibi bugün de yarın da Saray Rejimi’nden ve onun kurmalı yargısından asla korkmuyorum! Bu dava aynı zamanda Saray’ın rezaletinin davasıdır! Montaj yapanların ödüllendirildiği, milyonlarca yurttaşımızı manipüle etmeye çalışanların aklanmaya çalışıldığı bir dava olsa da asla geri ADIM ATMAYACAĞIM! Bugün beni susturmak isteyenler iyi bilsin ki bir milim sapmadan, saray rejimi ile çarpışacağız. Cesur yol arkadaşlarımız ve milyonlarca halkımızla Erdoğan’dan da kurmalı yargısından da hesap soracağız!"