Magazin

Kerem Bürsin'in yeni aşkı: Sabancıların torunu çıktı!

Son dönemde rol aldığı filmler ve reklamlar ile dikkatleri çeken genç oyuncu Kerem Bürsin gazetecilere 'Kalbim dolu çok mutluyum' demişti. Bursin'in kalbindeki ismin Sabancı'ların torunu Melisa Tapan olduğu ortaya çıktı

Abone Ol

Son dönemde rol aldığı Mavi Mağara filmiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Kerem Bürsin, aşk hayatıyla da gündemde. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi olduğunu itiraf eden ancak kim olduğunu açıklamayan Bürsin’in yeni aşkı ortaya çıktı.

Bir dönem Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle magazin dünyasında geniş yer bulan Bürsin, bu kez Sabancılar ailesinin torunu Melisa Tapan ile birlikte. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre, Bürsin, Tapan ile yaklaşık iki aydır bir ilişki yaşıyor. Çiftin, sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlamalarının ardından ilişkiyi resmileştirdiği düşünülüyor.Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Kalbim dolu, çok mutluyum. İlişkimiz çok güzel başladı” demişti, ancak ismi açıklamamıştı. Şimdi ise bu gizemli ismin Melisa Tapan olduğu iddia ediliyor. Henüz ne Bürsin ne de Tapan’dan bu iddialarla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.