Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Kadir İnanır, beynine pıhtı atması ve sonrasında gelişen akciğer enfeksiyonu nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. İnanır’ın durumu hakkında sevindirici haber, Jülide Kural’dan geldi.

Gökhan Çıra açıkladı: Bebeğin anne ve babası kim? Gökhan Çıra açıkladı: Bebeğin anne ve babası kim?

TEDAVİ SÜRECİ VE SAĞLIK DURUMU

Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde beynindeki damara pıhtı atması sonucu acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 ay süren yoğun bakım tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan sanatçı, Temmuz ayında akciğer enfeksiyonu nedeniyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tekrar tedavi altına alındı.

"YAKINDA TABURCU OLACAK"

Jülide Kural, İnanır’ın tedavi sürecinin her geçen gün olumlu yönde ilerlediğini ifade ederek, sanatçının yakın zamanda taburcu olacağını duyurdu. “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var” diyen Jülide Kural, fizik tedavisinin de devam edeceğini belirtti.

"SİNEMAYI ÇOK ÖZLÜYOR"

Jülide Kural, hastanede Kadir İnanır’ı bir an bile yalnız bırakmadığını vurgulayarak, “Yaşamla bağları çok güçlü; memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Sinemayı özlüyor, hem de çok özlüyor” diyerek sanatçının sinemayla olan bağını hatırlattı. İnanır’ın gülümsemesinin azalmış olsa da hala etrafındaki insanlara sevgiyle dolu bir yaklaşım sergilediğini sözlerine ekledi.