31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra olağanüstü kurultaya giden İYİ Parti'de hareketli günler yaşanıyor.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın ekibiyle birlikte partiden istifa edeceği öne sürüldü.

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; 27 Nisan’da yapılan 5. Olağanüstü Kurultay’da genel başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın, bayramdan önce yaptığı açıklamada, Erdoğan ile görüşen Akşener’in İYİ Partililerinin yüzünü yere eğdirdiğini ifade etmişti.

Aydın, parti yönetiminin Akşener’i açıklama yapmaya davet etmesinin şart olduğunu belirterek, üstü kapalı olarak Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nu eleştirmişti.

Sezgin Baran Korkmaz'dan şok itiraf: Süleyman Soylu, 'bu borcu sileceksin' dedi Sezgin Baran Korkmaz'dan şok itiraf: Süleyman Soylu, 'bu borcu sileceksin' dedi

EKİBİYLE BİRLİKTE İSTİFA SEÇENEĞİ MASADA

Akşener’den şu ana kadar görüşmenin içeriğine dair bir açıklama yapılmazken, Aydın’ın önümüzdeki günlerde, yeni bir yol haritası çizmek için yakın çalışma arkadaşlarıyla bir araya geleceği, İYİ Parti’den istifa etme seçeneğinin de aralarında bulunduğu önemli kararlar alabileceği belirtiliyor. Aydın ve ekibinin istifa etmesi durumunda İYİ Parti’nin dağılma sürecine girebileceği de iddia ediliyor.