27. Dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir parti kurma kararını resmen duyurdu. “Partimizi sonbaharda kuracağız. Henüz ismi belli değil” diyen Ağıralioğlu, partisine mevcut milletvekillerinden katılımlar olabileceğini belirtti.

Türkiye gazetesinden Akif Bülbül’ün haberine göre, bir grup gazetecinin sorularını yanıtlayan Ağıralioğlu, AK Parti’nin “yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele” vaadini simgeleyen 3Y ile yola çıktığını hatırlatarak, “Biz de 3A ile yola çıkacağız. Akıl, Ahlak ve Adalet. 3Y halledilseydi belki bunlara ihtiyaç kalmayacaktı. 3Y iddiasıyla çıkılmış siyasi yolculuğun bizim omuzlarımıza yüklediği mesuliyet 3A mecburiyetidir. Akla, ahlaka ve adalete ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kaplan davasında yeni gelişme: HTS kayıtları yeniden incelenecek Kaplan davasında yeni gelişme: HTS kayıtları yeniden incelenecek

Partinin isminin henüz belirlenmediğini ve sonbaharda kurulacağını ifade eden Ağıralioğlu, yeni partide mevcut milletvekillerinden isimlerin olabileceğini de sözlerine ekledi.