Genel

İstanbul'da giyim mağazasında güvenlik müdüründen skandal: Kamera açısını değiştirerek kadın çalışanları gözetledi

İstanbul'da bir giyim mağazasında güvenlik müdürünün, kamera açılarını değiştirerek kadın çalışanları gözetlemesi skandalı yaşandı. Olayın ortaya çıkmasının ardından müdür hakkında 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Abone Ol

İstanbul'da bir giyim mağazasında yaşanan olay, duyanları şaşkına çevirdi. Mağazanın güvenlik müdürü, kamera açılarını değiştirerek çalışan kadınları gözetledi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Taksim Beyoğlu’ndaki ünlü bir giyim mağazasında güvenlik müdürü olarak görev yapan Bahadır C., kadın çalışanları kıyafet değiştirirken izlemek amacıyla, kameraların yerini değiştirdi.

Mağazada güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Seda Y., kıyafet değiştirirken güvenlik kamerasının açısının değiştiğini fark etti.

Görüntüleri geriye sarıp izlediğinde hayatının şokunu yaşayan genç kadın, kendisini izleyen müdür hakkında suç duyurusunda bulundu. Güvenlik müdürü ise kamera açısını, mimarın özel eşyalarının kaybolmaması için değiştirdiğini iddia etti. Savcılık raporu sonrası Bahadır C. hakkında, 3 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.