İstanbul'da polis Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen bir çalışma kapsamında; bir kamu hastanesinde, çeşitli ecza depolarından yasa dışı ilaç alınıp satıldığı, kaçak yollarla ülke içerisinde ticaretinin yapıldığı, kaçak botoks ve dolgu ürünlerinin güzellik merkezlerinde uygulandığı belirlendi.

Beyoğlu’nda pilavcıda gaz sızıntısı nedeniyle patlama! 2 kişi... Beyoğlu’nda pilavcıda gaz sızıntısı nedeniyle patlama! 2 kişi...

Bunun üzerine polis, İstanbul merkezli Adana, Kırklareli, Samsun, Kastamonu ve Ankara illerinde 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon yaptı. Aralarında 2 doktorun da bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı. Yürütülen çalışmalarda, ecza deposu olarak kullanılan bir başka adrese de ayrıca operasyon düzenlendi. Bu operasyonda da 1 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise; bin 547 botoks ve dolgu ürünü ile çeşitli tıbbi malzemeler, 21 dijital materyal, 3 gram uyuşturucu, yurtdışı ilaç ihracatına konu evraklar ele geçirildi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.