Dünya

İsrail'den İran'a saldırı sonrası açıklama:

İsrail, İran'daki askeri hedeflere yönelik saldırının ardından, "İran'daki rejim hata yapar ve yeni bir gerilim dalgası başlatırsa, karşılık vermek zorunda kalacağız. Mesajımız açık: İsrail Devleti'ni tehdit eden ve bölgeyi daha büyük bir gerilime sürüklemeye çalışan herkes bedelini ağır ödeyecektir" açıklamasını yaptı.

Abone Ol

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Hagari, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İran'daki askeri noktalara hedefli ve kesin saldırılar gerçekleştirdik ve İsrail Devleti'ne yönelik acil tehditleri engelledik. IDF misyonu tamamlandı. İran'daki rejim hata yapar ve yeni bir gerilim dalgası başlatırsa, karşılık vermek zorunda kalacağız. Mesajımız açık: İsrail Devleti'ni tehdit eden ve bölgeyi daha büyük bir gerilime sürüklemeye çalışan herkes bedelini ağır ödeyecektir. Bugün kararlılıkla hareket etme yeteneğine sahip olduğumuzu, saldırıda ve savunmada İsrail Devleti'ni ve İsrail vatandaşlarını savunmaya hazır olduğumuzu kanıtladık."