Dünyanın en büyük futbol kulüplerinin başında gelen La Liga ekibi Real Madrid, Fransız oyuncu Kylian Mbappé için bugün Santiago Bernabeu'da imza töreni düzenledi.

Galeri4 Mbappe Xpui.jpg

ÇOCUKLUK HAYALİYDİ

Mbappé, daha önce Instagram hesabından "Bir rüya gerçek oldu. Hayalimdeki kulübe katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum Madridistalar! İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid" ifadeleriyle duyurduğu, çocukluk hayali olan kulübe bugün resmi imzayı attı. 

Santiago Bernabeu'ya çıkmadan önce Başkan Florentino Perez ile bir araya gelen Mbappé, Real Madrid'e resmen imzayı attı.

Marca'nın haberine göre Real Madrid, 5 yıl sözleşme imzalayacak olan Kylian Mbappé'ye 50 milyon euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon euro arasında olması bekleniyor.

Kimidr Son Galeri 0Meg.jpg

KYLIAN MBAPPE'NİN KARİYERİ

Kylian Mbappé, 20 Aralık 1998'de Paris'in 19. bölgesinde doğdu ve Seine-Saint-Denis bölgesindeki Bondy'de büyüdü. Üst düzey kulüp kariyerine Monaco'da başlayan Mbappé, burada 2016-17 sezonunda Ligue 1 şampiyonluğunu kazandı. 2017'de Paris Saint-Germain'e transfer olan futbolcu, PSG ile beş Ligue 1 şampiyonluğu ve üç Coupe de France zaferi elde etti.

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı! Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı!

Mbappé, kulüplerde elde ettiği başarıların yanı sıra Fransa milli takımıyla da önemli başarılara imza attı. Takımıyla 2018'de Dünya Kupası'nı kazanan futbolcu, aynı zamanda 2020-21 sezonunda UEFA Uluslar Ligi'nde de şampiyonluğa uzandı.