Gündem

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in katili Semih Çelik'in videosu ortaya çıktı

İstanbul'da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katledip intihar eden Semih Çelik'in, İkbal Uzuner ile ilgili çektiği video ortaya çıktı.

Loading...

Abone Ol

Fatih'te 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i katledip başını kestikten sonra surlardan aşağı atlayarak intihar eden katil Semih Çelik'in geçen sene çektiği bir video ortaya çıktı.

Semih Çelik isimli katil zanlısı, Fatih'teki surlarda 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i katletti. Katlettiği genç kadının başını kesip surlardan aşağı atlayan katil zanlısının bu vahşetten yarım saat önce yine 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i de öldürdüğü tespit edildi.

İKBAL'İ ÖLDÜRMEYİ PLANLAMIŞ

Katil Semih Çelik, 19 yaşındaki İkbal Uzuner'e takıntılı olduğunu gösteren videoda genç kadını daha önce de öldürme planları yaptığını anlattı. Semih Çelik'in çektiği videodaki sözleri şu şekilde:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Bunun için senden çok özür diliyorum. Ama benim için güzeldi her şey. Korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Tamamen kapanıyor bu konu. Sana söylemek istediğim bir şey var. Beni gördüğün gün oraya seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Bekledim apartmanın altında bekledim, normal bir gün yaşasaydın ölmüş olacaktın. Fakat Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey. Ve vazgeçtim. Seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. Diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim."