2009 yılından beri Beşiktaş'ta 6 farklı mevkide 461 maçta forma giyen Necip Uysal'ın çapraz bağları koptu. Futbol kariyeri tehlikede olan kaptanın, "Nerede eksik varsa orada oynarım. Kalede ihtiyaç olursa kaleye de geçerim. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır" sözleri yeniden gündeme geldi.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Beşiktaş yönetimi, 15 yıldır siyah-beyazlı formayı terleten kaptanına büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor. Pandemi döneminde hiçbir oyuncu indirime yanaşmazken, tek söz ettirmeden indirim yapan Necip'in sözleşmesi uzatılıyor.

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skorunu tahmin etti Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skorunu tahmin etti

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki Necip'e zamlı yeni bir sözleşme verilecek. Bu konuda Başkan Hasan Arat'tan onay çıktı ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst da onay verdi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KURSUNA GİDECEK

Uzun bir sakatlık ve rehabilitasyon süreci geçirecek olan Necip'in planları arasında bu dönemde teknik direktörlük kursuna gitmek de bulunuyor.