Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Zonguldak'ta 3 yıl önce 6 ve 7 yaşlarında olan 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Necmi K.,...

Çevre

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırtına nedeniyle ikiye bölündükten sonra kıyıya sürüklenen geminin personeli tahliye edildi.

Yerel

Zonguldak'ta yarın beklenen ve hızının 105 kilometreyi bulacağı açıklanan fırtına öncesi balıkçılar teknelerini karaya çekmeye başladı.

Yerel

Zonguldak'ta, saatte 105 kilometre hıza ulaşabileceği tahmin edilen fırtına uyarısının ardından Kozlu Limanı'ndaki balıkçılar, kayıklarını karaya çekti.

Gündem

Zonguldak’ta AK Partili Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş hakkında taciz suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Yerel

Zonguldak’ta yol kenarındaki ormanda benzin dökülerek yanmış 50’li yaşlardaki bir erkek cesedinin bulunması, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Çevre

Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Antalya, Burdur, Muğla, Adana ve Osmaniye'de gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerde 3...