Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Temmuz ayında 5 farklı sigara grubuna 3 ila 8 lira arasında zam geleceği öne sürüldü.

Ekonomi

21 Haziran'dan itibaren pompaya yansıması beklenen akaryakıt zammın ertelenmesinin ardından, zammın geleceği yeni tarih belli oldu.

Ekonomi

Akaryakıta bu gece yarısından itibaren gelmesi beklenen zamların idari tatil sebebiyle uygulanmayacağı öğrenildi.

Ekonomi

İstanbul Halk Ekmek'te 250 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 60 zamla 5 liradan 8 liraya çıkarıldı.

Ekonomi

Türkiye ile ilgili bir analiz yapan ABD merkezli Bloomberg, "Erdoğan yabancı yatırımcıları kazandı ama bedelini Türkler ödedi" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, yurt dışı çıkış harcının ücreti 150 TL'den bin 500 TL'ye değil 3...

Ekonomi

Ekonomist Alaattin Aktaş, benzin fiyatlarına 21 Haziran'da gelmesi beklenen zammın, bir süreliğine ertelenebileceğini söyledi.

Ekonomi

Temmuz ayında elektrik ve doğalgaza yüksek oranlı zam geleceği öne sürüldü.

Ekonomi

AK Parti iktidarı, şu an 150 TL olan yurt dışı çıkış harcına bayram sonrasında 10 kata kadar büyük zam yapmaya...

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, hem asgari ücrete ara zam hem de emekli zammı için çok konuşulacak bir değerlendirmede bulundu.

Ekonomi

Niğde'de ekmeğe zam geldi. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 200 gram ekmeğin 8 liraya satılması yönünde karar aldı.

Ekonomi

Haziran dönemi Edirne Belediye Meclisi toplantısında ETUS ücretlerine yapılan yüzde 37 oranındak zam, bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.