Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Afyon ve Kayseri’de toptancı piyasalarda yumurta fiyatları 35 kuruş arttı. Böylelikle dar gelirli vatandaşların cebine bir darbe daha vurulmuş oldu.

Ekonomi

Çanakkale'de boğaz ve adalar hattının ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., ücret tarifelerine yüzde 40 oranında tepki çeken bir zam yaptı.

Teknoloji

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, iCloud+ fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Şirket aboneliklere yüzde 100 zam yaptı.

Ekonomi

Ocak 2025'te asgari ücrette yapılacak zam öncesi Merkez Bankası'nın verileri, yeni asgari ücrette yüzde 50'ye yakın artışı işaret ediyor.

Ekonomi

HGS geçiş ücretlerine bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 40 oranında dev bir zam yapıldı.

Ekonomi

Uyguladığı ekonomi politikalarıyla ülkeyi büyük bir ekonomik krize sürükleyen iktidarın 2025 Ocak'ta maaşlara yapılacak zam planı ortaya çıktı.

Ekonomi

10 Haber yazarı Erdal Sağlam, kaleme aldığı yazısında "yılbaşı zamları yüzde 15 en fazla yüzde 20 oranında yapılacak"ifadelerini kullandı.

Ekonomi

Otoyol ve köprülerin ardından Avrasya Tüneli'ne de yüzde 40 zam yapıldı. Tünelden otomobil geçişi 112 liradan 156 liraya çıktı.

Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine zam yapıldı.

Ekonomi

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını etkilerken, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 85 kuruş zam...

Ekonomi

Ankara'da okul servis ücretlerine yüzde 40 zam yapılması kararlaştırıldığı öğrenildi.

Ekonomi

İktidarın enflasyonu sert düşürme hedefi işçiyi, memuru ve emekliyi maaş zammından vuracak. Yılbaşında asgari ücretli-leri yüzde 15, memur ve memur...