Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğe yüzde 23 zam getirilmesinin ardından fiyatı 8 liraya yükseltildi.

Gündem

JTİ, BAT ve Philip Morris'in ardından bir sigara grubuna daha zam geldi. 9 Kasım itibarıyla geçerli olması beklenen zamla beraber...

Gündem

Serbest piyasada çiğ süt fiyatının litresi 3 lira artış göstererek, 12 liradan 15 liraya yükseldi. Artış raflara da yansımaya başladı.

Ekonomi

2024 yılında pasaport ve ehliyetler için ödenen harçlara yapılacak zam oranları açıklandı. Yapılan zamlar sonrası uygulanan ücret tarifesi tepki çekti.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşı zammı düzenlemesi ile 15 milyonu aşkın SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı...

Ekonomi

Türkiye'de her geçen gün kötüye giden ekonomi ve artan enflasyonla birlikte berberlerde saç kesim ücretlerine de fahiş zamlar geldi.

Eğitim

Geçen yıl litre başına 60-70 TL civarında satılan zeytinyağı, bu yıl yüksek enflasyon nedeniyle 250-300 TL seviyelerine kadar çıktı.

Ekonomi

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte yapılacak dev zamları açıkladı.

Ekonomi

Türkiye'de milyonların merakla beklediği Ekim ayı enflasyon oranı açıklandı. Bu oran toplumun tüm kesimlerinde yapılacak maaş zamlarında belirleyici unsur olacak.

Ekonomi

TÜİK'in ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından, yeni yılda araç muayene ücretlerine yapılacak büyük zammın oranı da ortaya çıktı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini artırdı. Enflasyon tahminine göre emekli maaşı nasıl hesaplanacak? ayrıntılar haberde...