Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde daha önceki yıllarda vergi indirimi yetkisini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl yetkisini kullanmadı.

Ekonomi

Yeni yıla gireli henüz saatler olmuşken zam yağmuru başladı. 1999 Gölcük Depreminden bu yana alınan Özel İletişim Vergisine dev zam...

Ekonomi

Yurt dışından getirilen telefonların izin harcının 31 bin 692 liraya çıkarılması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Memur emeklisine yüzde 50 zam yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili zammı da ağzından kaçırdı.

Ekonomi

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu, gramajı 10 gram artırılan ekmeğin 1 TL zamlanarak 8 TL yapıldığını duyurdu.

Ekonomi

Sigara ve tütün ürünlerine uygulanan oransal ÖTV, yüzde 63’ten yüzde 57’ye indirilmesiyle birlikte en düşük fiyatlı sigara, 50 lira olacak.

Ekonomi

Zorunlu Deprem Sigortasının Tarifesinde konutlar için verilen teminat tutarlarına büyük zam geldi. DASK, zamlar sonrası açıklama yaptı.

Gündem

Asgari ücrete yapılan yüzde 49'luk zamın ardından, kamu emekçileri ve emekli maaşlarında öngörülen zam oranı da netlik kazandı.

Ekonomi

Dün açıklanan asgari ücretin yüzde 49 zamlanmasının ardından aidatlarında yüzde 47 oranın zamlanması bekleniyor.

Ekonomi

2024 yılı asgari ücret zammının dün açıklanmasından sonra, işsizlik maaşından engelli aylığına kıdem tazminatından doğum borçlanmasına bir çok değişti.

Gündem

2024 yılına sayılı günler kala kimlik, sürücü belgesi ve pasaportların yenilenmesi gündemde. Bu belgelerin yenileme ücretlerinin yeniden değerleme oranında yükselmesi...

Ekonomi

Yılbaşına kısa bir süre kala marketlerde fiyat oyunları başladı. Birçok market mevcut fiyatları indirim yapmış gibi göstererek yeni etiketlerle vatandaşa...