Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bursa'nın Kestel ilçesinde bulunan tekstil fabrikasında yangın çıktı. Alevler tüm fabrikayı sararken, dumanlar ilçenin birçok noktasından görülüyor.

Yerel

TRT'de yayımlanan 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Kocaeli'de bulunan film platosunda yangın çıktı.

Yerel

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, 4 dairenin bulunduğu 2 katlı binada bilinmeyen nedenden yangın çıktı.

Yerel

Batman'ın Gültepe Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde park halindeyken alev alan minibüs, yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki palet fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yerel

Bolu merkeze bağlı Muratlar köyünde 17 Kasım'dan bugüne kadar çıkan 5 farklı yangında, 2 ev ile samanlık, kuruluk ve odunluklar...

Gündem

Eminönü’nde 6 katlı binanın giriş katındaki iş yerinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü....

Yerel

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Ali Gevşekler, ikamet ettiği metruk evde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yerel

Hatay’ın İskenderun ilçesinde seyir halindeki TIR'da yangın çıktı. Ekiplerin çalışmasıyla söndürülen yangın sonrası TIR'da büyük hasra oluştu.

Yerel

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yerel

İstanbul'da Çamlıca Kız Lisesi'nin içindeki Ahmet Ratıp Paşa Köşkü'nün tadilatı için kurulan marangozhanede yangın çıktı.

Yerel

Giresun'un Eynesil ilçesinde bulunan bir balık fabrikasında yangın çıktı. Söndürme çalışmaları için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.