Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İrlandalı eski MMA şampiyonu Conor McGregor'ın sosyal medyada hükümeti ve polis teşkilatı şefini kınaması üzerine soruşturma başlatıldı.

Yerel

Kütahya'da bir apartmanın zemin katında çıkan yangında yoğun duman nedeniyle üst katlardaki evlerinde mahsur kalan daire sakinleri, merdivenli itfaiye aracı...

Yerel

Adana'da 14 katlı apartmanın 13'üncü katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü.

Gündem

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlük binasında yangın çıktı. Yangın, zamanında müdahaleyle söndürüldü.

Yerel

Bolu'nun Yeniçağa ilçesindeki 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, evde yaşayan Emine-Ömer Işık çifti hayatlarını kaybetti.

Yerel

Şanlıurfa’da elektrik malzemesi taşıyan minibüs, seyir halindeyken İpekyol Bulvarı’nda bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Yerel

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 90 yaşındaki engelli Kaine Demirtaş, evinde çıkan yangını sonucu hayatını kaybetti.

Yerel

İstanbul Başakşehir'de iş merkezinin bodrum katında spor malzemelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Yerel

Kayseri'de yaşayan Mehmet Haskara isimli vatandaş, arkadaşının bağ evinin müştemilatında çıkan yangında feci şekilde can verdi.

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir restoranda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, mekan tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yerel

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşayan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, oturduğu evi benzin dökerek yaktı.

Yerel

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan sünger ve sünger hammadde deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.