Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Yerel

Ula'nın Kızılyaka Mahallesi’nde 89 yaşındaki Ali Demir, yalnız yaşadığı müstakil evinde sobadan çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybetti.

Yerel

Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün geçici olarak kullandığı hizmet binasının teras katında yangın çıktı.

Zlider

İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Yerel

Gaziantep'te bir firmada elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde meydana gelen yangında, feci şekilde can verdi.

Yerel

Burdur'da sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında Murat Aynur (41) hayatını kaybetti, annesi Fatmana E. (76) komşuları tarafından kurtarıldı.

Yerel

Mersin'de bulunan bir narenciye paketleme tesisinde çıkan yangın sonrası, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ediyor.

Yerel

Edirne'de 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalan 1'i hamile 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yerel

Karadeniz Sahil Yolu üzeri, Samsun-Ordu yolu tünel çıkışında alev alan araç, 10 dakika sürmeden tamamen küle döndü.

Yerel

İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2 katlı bir binanın çatısında başlayan yangın kısa sürede söndürülürken, çatı tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 7 katlı binanın çatı katında çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişiye, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yerel

İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa'da bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, 2 iş yerine daha sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk...